933 519 000
dentalplus@dentalplus.es

EquipDental

  • S 220 TR – Equip Dental SternWeber

   13,500.00 Impostos no inclosos

   intraoral S220 TR

   Flexibilitat perfecta

   Tots els elements del model Continental han estat dissenyats per a oferir al metge un sistema extraordinàriament flexible. La safata mèdic és lleugera i presenta un volum mínim. Els instruments disposen d’una àmplia extensió de la mànega i d’un sistema de braços de recuperació que minimitza les interferències amb el llum.

   Posició transtorácica

   El sistema de braços ha estat concebut per a permetre la rotació transtorácica de manera que la safata mèdica pugui aconseguir una posició en el costat de l’auxiliar.

   Varetes SideFlex

   Desmuntables i dotades d’una articulació basculant que permet realitzar moviments laterals, les varetes no provoquen tracció en la nina i estan autoequilibrades. Les varetes SideFlex estan disponibles opcionalment.

   Internacional

   Espai operatiu organitzat

   En el model proveït d’instruments penjants, la major amplitud del sistema de braços permet que la safata mèdic aconsegueixi totes les posicions operatives al voltant del pacient.
   En els seus allotjaments, els instruments disposen d’un suport segur i estan col·locats ergonòmicament en diagonal.

   Butaca

   La comoditat a mesura

   A més dels aspectes ergonòmics operatius, el factor confort és un tema fonamental. Sentint-se còmode, el pacient augmenta l’eficàcia del personal mèdic.

   Proveït d’una forma que facilita l’acostament a la zona de treball, la butaca està recoberta amb embuatats resistents, disponibles en un ampli assortiment de colors.Fabricat amb materials resistents i amb Memory foam.

   Suport estàndard, perfilat, perquè l’equip mèdic pugui acostar-se còmodament al pacient durant el tractament.

   Ideal per a adults i nens i en qualsevol intervenció clínica. Confort màxim i un correcte suport anatòmic, gràcies a les especials tapisseries opcionals.

   Il·luminació

   Amb un índex de reproducció cromàtica (CRI) superior a 95, factor que assegura una altíssima fidelitat dels colors, el nou llum escialítica subministrada de sèrie en S300 posseeix una intensitat lluminosa regulable fins a 50 000 Lux.

   El punt de llum és ampli i, gràcies a la seva excel·lent profunditat de camp, el metge no necessita canviar la posició del llum massa vegades durant la intervenció

   Manera «composite»

   La llum en manera «composite» ofereix una bona visibilitat del camp operatori sense interferir amb la polimerització dels compostos.

   Venus LED MCT

   Venus LED MCT respon a cada necessitat amb una programació específica. Existeixen tres programacions diferents, optimitzades per a diferents circumstàncies: 4300 K, llum càlida ideal per a tractaments quirúrgics; llum neutra, 5000 K, per a la conservadora; 5500K, llum freda per a la presa del color.

   Venus Plus – L LED

   Subministrada de sèrie, Venus Plus – L LED amb intensitat lluminosa de 3000 a 50 000 Lux i temperatura de color 5000 K gira sobre tres eixos i incorpora un sensor no-touch que permet efectuar les regulacions a través d’un potenciòmetre.

   L’endodòncia a l’abast de la mà

   Amb el motor opcional i-XS4, utilitzat amb el seu respectiu contra-angle, S220TR incorpora tots els elements necessaris per als tractaments endodónticos gràcies a la regulació fina de la velocitat de la maduixa intraradicular i del parell. També hi ha disponible un localitzador apical integrat. Durant les intervencions, el display mostra les dades fonamentals amb una

   Ultrasons SC

   Dispositius d’ablació per ultrasons compatibles amb les millors puntes presents en el comerç per a activitats de profilaxis supragingival i de tipus periodontal. Indicats per a la preparació de petites cavitats, poden utilitzar-se en les tècniques endodónticas de neteja dels canals

   micromotor i-XS4

   Subministrat opcionalment, el micromotor i-XS4 d’última generació és lleuger i versàtil. Idoni per a intervencions d’odontologia conservadora i protètica, és necessari per als tractaments endodónticos i pot esterilitzar-se totalment en autoclau. Rang de velocitat de 100 a 40 000 rpm.

   Localitzador apical

   Amb contra-angle específic, durant la fase d’instrumentació del canal radicular el localitzador apical permet visualitzar la distància de l’àpex en el display. L’aproximació a l’àpex apareix assenyalada també mitjançant avisos acústics i, en aconseguir-lo, la rotació del micromotor s’interromp automàticament per a garantir una major seguretat.

   Plataforma Integrada de Radiodiagnòstic

   Un sistema de radiodiagnòstic allotjat en una única àrea operativa

   La integració d’un sistema complet serveix per a augmentar les potencialitats diagnòstiques i reduir els temps del procés terapèutic. Emprant tecnologies evolucionades, el sistema inclou el radiogràfic amb Pda digital wireless, un monitor LED amb funció touch-screen opcional i un sensor digital d’última generació.

   La imatge radiogràfica pot ser projectada en el monitor 22” en pocs segons per a permetre una ràpida comunicació amb el pacient abans d’emprendre un procediment terapèutic.

   RXDC – tecnologia HyperSphere

   Integrat en l’equip odontològic, el radiogràfic i el Pda no necessiten altres punts d’instal·lació.

   Zen-X – sensor radiogràfic

   Sensor extraïble amb cable USB col·locat en la safata mèdic, capaç de capturar imatges d’elevada resolució amb dosis mínimes de radiació.

   La interacció que porta al consens és un avantatge per a tots

   En el sistema multimèdia integrat, a més de comptar amb una càmera HD de nova generació, el metge disposa del monitor mèdic Full HD 16: 9 amb resolució 1920 x 1080 píxels i pantalla plana inclinable.

   L’equip dental Stern Weber S220 TR està disponible en una nova versió per a professionals esquerrans.

   Escopidora Àmplia i confortable, l’escopidora pot subministrar-se opcionalment en versió motoritzada per a accelerar l’esbandida i augmentar la seva comoditat. Incorporat en el grup de les fonts, el sensor òptic opcional automatitza l’ompliment del got.

   Safata auxiliar

   La safata subministrada incorpora tres allotjaments per a les cànules i la xeringa. En el teclat, protegit higiènicament amb un vidre, són presents els comandaments per a desplaçar la butaca, encendre el llum, enviar aigua al got i esbandir l’escopidora.

   Braç simple

   De volum reduït sense articulació, el braç simple permet muntar totes les safates auxiliar disponibles. També amb doble braç articulat, la safata és regulable en altura i gràcies al doble braç aconsegueix totes les posicions necessàries, fins i tot quan el metge treballa sense assistent en la butaca

   Protecció Completa

   S220TR pot equipar-se amb el sistema BIOSTER, que efectua cicles de desinfecció intensiva dels circuits hídrics dels esprais en temps breus. Totes les fases poden ser gestionades automàticament per l’equip dental. El professional o el seu personal auxiliar pot personalitzar les fases del cicle.

  • Unic line S + – Equip Dental – Heka

   Heka S+ equipment packages

   Included equipment on Heka S+:
   ● Continental (over the patient) or traditional delivery
   ● Floor mounted console in RAL 9010 white
   ● Height-adjustable instrument arm
   ● Assistant arm with large and small suction
   ● Filter and main valves for water and air
   ● Instrument bridge for 5 instruments
   ● Multiflex turbine hose
   ● Dürr Spittoon Valve
   ● Single, hand instrument tray incl. rubber sheet
   ● Lamp support

  Start typing and press Enter to search

  Carret de la compra

  No hi ha productes a la cistella.

  caCatalan
  Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
  Privacidad