933 519 000
dentalplus@dentalplus.es

Intraoral

  • PACK: Càmara Soprocare intraoral + Dock mini USB 2 – Acteon

   7,247.70 Impostos no inclosos

   Pack: Càmara Intraoral Soprocare + Dock mini USB (Air)/Dock mini USB (Soproimaging), a escollir. Cámar intraoral Soprocare: Amb 3 maneres diferents, el Soprocare és el primer dispositiu en el mercat que destaca inflamacions gingivals

  • Pack: Sopro 617 Càmera Intraoral + Dock MiniUSB 2

   3,057.10 Impostos no inclosos

   Pack: Sopro 617 Càmera Intraoral + Dock MiniUSB 2 (Air)/Dock MiniUSB 2 (Sopro Imaging), a escollir.   Càmera Intraoral Sopro 617 Gràcies a la seva curvatura, la càmera intraoral SOPRO 617 aconsegueix un millor accés en dents […]

  • S 220 TR – Equip Dental SternWeber

   13,500.00 Impostos no inclosos

   intraoral S220 TR

   Flexibilitat perfecta

   Tots els elements del model Continental han estat dissenyats per a oferir al metge un sistema extraordinàriament flexible. La safata mèdic és lleugera i presenta un volum mínim. Els instruments disposen d’una àmplia extensió de la mànega i d’un sistema de braços de recuperació que minimitza les interferències amb el llum.

   Posició transtorácica

   El sistema de braços ha estat concebut per a permetre la rotació transtorácica de manera que la safata mèdica pugui aconseguir una posició en el costat de l’auxiliar.

   Varetes SideFlex

   Desmuntables i dotades d’una articulació basculant que permet realitzar moviments laterals, les varetes no provoquen tracció en la nina i estan autoequilibrades. Les varetes SideFlex estan disponibles opcionalment.

   Internacional

   Espai operatiu organitzat

   En el model proveït d’instruments penjants, la major amplitud del sistema de braços permet que la safata mèdic aconsegueixi totes les posicions operatives al voltant del pacient.
   En els seus allotjaments, els instruments disposen d’un suport segur i estan col·locats ergonòmicament en diagonal.

   Butaca

   La comoditat a mesura

   A més dels aspectes ergonòmics operatius, el factor confort és un tema fonamental. Sentint-se còmode, el pacient augmenta l’eficàcia del personal mèdic.

   Proveït d’una forma que facilita l’acostament a la zona de treball, la butaca està recoberta amb embuatats resistents, disponibles en un ampli assortiment de colors.Fabricat amb materials resistents i amb Memory foam.

   Suport estàndard, perfilat, perquè l’equip mèdic pugui acostar-se còmodament al pacient durant el tractament.

   Ideal per a adults i nens i en qualsevol intervenció clínica. Confort màxim i un correcte suport anatòmic, gràcies a les especials tapisseries opcionals.

   Il·luminació

   Amb un índex de reproducció cromàtica (CRI) superior a 95, factor que assegura una altíssima fidelitat dels colors, el nou llum escialítica subministrada de sèrie en S300 posseeix una intensitat lluminosa regulable fins a 50 000 Lux.

   El punt de llum és ampli i, gràcies a la seva excel·lent profunditat de camp, el metge no necessita canviar la posició del llum massa vegades durant la intervenció

   Manera «composite»

   La llum en manera «composite» ofereix una bona visibilitat del camp operatori sense interferir amb la polimerització dels compostos.

   Venus LED MCT

   Venus LED MCT respon a cada necessitat amb una programació específica. Existeixen tres programacions diferents, optimitzades per a diferents circumstàncies: 4300 K, llum càlida ideal per a tractaments quirúrgics; llum neutra, 5000 K, per a la conservadora; 5500K, llum freda per a la presa del color.

   Venus Plus – L LED

   Subministrada de sèrie, Venus Plus – L LED amb intensitat lluminosa de 3000 a 50 000 Lux i temperatura de color 5000 K gira sobre tres eixos i incorpora un sensor no-touch que permet efectuar les regulacions a través d’un potenciòmetre.

   L’endodòncia a l’abast de la mà

   Amb el motor opcional i-XS4, utilitzat amb el seu respectiu contra-angle, S220TR incorpora tots els elements necessaris per als tractaments endodónticos gràcies a la regulació fina de la velocitat de la maduixa intraradicular i del parell. També hi ha disponible un localitzador apical integrat. Durant les intervencions, el display mostra les dades fonamentals amb una

   Ultrasons SC

   Dispositius d’ablació per ultrasons compatibles amb les millors puntes presents en el comerç per a activitats de profilaxis supragingival i de tipus periodontal. Indicats per a la preparació de petites cavitats, poden utilitzar-se en les tècniques endodónticas de neteja dels canals

   micromotor i-XS4

   Subministrat opcionalment, el micromotor i-XS4 d’última generació és lleuger i versàtil. Idoni per a intervencions d’odontologia conservadora i protètica, és necessari per als tractaments endodónticos i pot esterilitzar-se totalment en autoclau. Rang de velocitat de 100 a 40 000 rpm.

   Localitzador apical

   Amb contra-angle específic, durant la fase d’instrumentació del canal radicular el localitzador apical permet visualitzar la distància de l’àpex en el display. L’aproximació a l’àpex apareix assenyalada també mitjançant avisos acústics i, en aconseguir-lo, la rotació del micromotor s’interromp automàticament per a garantir una major seguretat.

   Plataforma Integrada de Radiodiagnòstic

   Un sistema de radiodiagnòstic allotjat en una única àrea operativa

   La integració d’un sistema complet serveix per a augmentar les potencialitats diagnòstiques i reduir els temps del procés terapèutic. Emprant tecnologies evolucionades, el sistema inclou el radiogràfic amb Pda digital wireless, un monitor LED amb funció touch-screen opcional i un sensor digital d’última generació.

   La imatge radiogràfica pot ser projectada en el monitor 22” en pocs segons per a permetre una ràpida comunicació amb el pacient abans d’emprendre un procediment terapèutic.

   RXDC – tecnologia HyperSphere

   Integrat en l’equip odontològic, el radiogràfic i el Pda no necessiten altres punts d’instal·lació.

   Zen-X – sensor radiogràfic

   Sensor extraïble amb cable USB col·locat en la safata mèdic, capaç de capturar imatges d’elevada resolució amb dosis mínimes de radiació.

   La interacció que porta al consens és un avantatge per a tots

   En el sistema multimèdia integrat, a més de comptar amb una càmera HD de nova generació, el metge disposa del monitor mèdic Full HD 16: 9 amb resolució 1920 x 1080 píxels i pantalla plana inclinable.

   L’equip dental Stern Weber S220 TR està disponible en una nova versió per a professionals esquerrans.

   Escopidora Àmplia i confortable, l’escopidora pot subministrar-se opcionalment en versió motoritzada per a accelerar l’esbandida i augmentar la seva comoditat. Incorporat en el grup de les fonts, el sensor òptic opcional automatitza l’ompliment del got.

   Safata auxiliar

   La safata subministrada incorpora tres allotjaments per a les cànules i la xeringa. En el teclat, protegit higiènicament amb un vidre, són presents els comandaments per a desplaçar la butaca, encendre el llum, enviar aigua al got i esbandir l’escopidora.

   Braç simple

   De volum reduït sense articulació, el braç simple permet muntar totes les safates auxiliar disponibles. També amb doble braç articulat, la safata és regulable en altura i gràcies al doble braç aconsegueix totes les posicions necessàries, fins i tot quan el metge treballa sense assistent en la butaca

   Protecció Completa

   S220TR pot equipar-se amb el sistema BIOSTER, que efectua cicles de desinfecció intensiva dels circuits hídrics dels esprais en temps breus. Totes les fases poden ser gestionades automàticament per l’equip dental. El professional o el seu personal auxiliar pot personalitzar les fases del cicle.

  • Sopro 617 – Càmera Intraoral – Acteon

   2,229.90 Impostos no inclosos

   Gràcies a la seva curvatura, la càmera intraoral SOPRO 617 aconsegueix un millor accés en dents posteriors, així com un maneig més senzill i més còmode per al pacient. La seva lent amb angle de visió de […]

  • Sopro 717 – Càmera Intraoral – Acteon

   2,502.00 Impostos no inclosos

   El disseny elegant i innovador del SOPRO 717 incorpora una part distal extremadament prima per a un millor accés juntament amb un sistema òptic altament Ophisticated que proporciona qualitat excepcional de la imatge. La gran profunditat de […]

  • Soprocare – Càmera Intraoral – Acteon

   3,420.40 Impostos no inclosos

   Dades Tècniques 

   • Alta sensibilitat: ¼* CDD
   • Resolució: (752×582) PAL; (768×494) NTSC
   • Il·luminació: 7 LED (4 blancs; 3 blaus)
   • Ajust Focal: 4 posicions preestablertes: intraoral, Extraoral, 1 Dent i Macro.
   • Imatge Congelada: SoproTouch o pedal (opcional)
   • Angle de visió: 70è
   • Dimensions: L.200 x W.30 x H.24 mm
   • Pes: 78 g
  • Soprolife – Detector de Càries Càmera Intraoral – Acteon

   4,178.00 Impostos no inclosos

   Característiques:

   • CCD 1/4″ alta sensibilitat.
   • Resolució: 752 x 582 en PAL; 768 x 494 en NTSC.
   • Definició: 470 línies.
   • Il·luminació: 4 LED (en totes dues maneres).
   • Ajustos: 4 posicions pre-establertes (extraoral, intraoral, manera “life” i macro).
   • Congelament d’imatge per SoproTouch o pedal (opcional).
   • Angle de visió: 70è.
   • Longitud cable: 2’5m.
   • Dimensionis peça de mà: L. 200 mm x An. 30 mm x Alt. 24 mm.
   • Pes: 78 gr.
   • Compatible amb Windows o Mac.
  • Suport mòbil X-MIND UNITY – Acteon

   576.20 Impostos no inclosos

   Suport mòbil X-Mind Unity. Suport amb rodes per a donar mobilitat al teu intraoral X-Mind Unity! Referència: W0800127

  • TDS 710 – Càmara Intraoral -DTE

   El preu original era: 561.20€.El preu actual és: 480.00€. Impostos no inclosos

   TDS 710, Camara intraoral

   – Senzilla i econòmica

   – Resolució 1,3 mega píxels

   – Il·luminació 6 Leds

   – Autofocus

   – Amb cable de connexió directe a pantalla

   – Mini pantalla 2,5 “

   – Subministrament inclou: càmera, cables vídeo i alimentació, targeta de memòria 500 imatges i minipantalla.

  • Veraview iX – Sistema Radiogràfic – MORITA

   3,990.00 Impostos no inclosos

   Funció de posicionament LED
   Dos feixos lluminosos LED convergeixen en un punt com a confirmació visual de la posició correcta de la radiografia.

   Radiografia periapical

   El voltaje del tubo de rayos X puede ajustarse opcionalmente en 60 kV o 70 kV
   Peso aproximado: 23 kg
   Tiempo de exposición : de 10 ms a 2 seg.

   Configuració per a la captació
   L’usuari pot optar entre captacions digitals o analògiques. En seleccionar els paràmetres corresponents, s’ajustarà el temps d’exposició òptim

  • X-MIND DC – RX Intraoral – Acteon

   El preu original era: 3,495.00€.El preu actual és: 2,725.00€. Impostos no inclosos

   X-MIND DC

   Datos Técnicos:

   • Capa hemirreductora (CHR) a 70 kV: 2,2 mm Al
   • Filtració total a 70 kV: 2,4 mm Al
   • Filtració inherent al tub a 70 kV > 1 mm Al
   • Precisió del tensat del tub de raigs X: ±10%
   • Precisió de la corrent del tub de raigs X: ±20%
   • Linealidtt de la radiació: ±10%
   • Precisió del temps d’emissió de los raigs X:
    • ±20 ms 0,020 s ≤ t ≤ 0,320 s
    • ±5% 0,400 s ≤ t ≤ 3,2 s
   • Reproducibilitat: 0,05
   • Generador en potencial constant
   • Corrent nominal del tub de raigs X: 4 mA / 8 mA
   • Tensió nominal del tub de raigs X: 60 / 70 kV
   • Temps d’exposició: 0,020 s ÷ 3,2 s (23 pasos)
   • Precisió del producte de referència:
    • 0,8 mAs 8 mA 0,1 s
    • 0,4 mAs 4 mA 0,1 s
   • Factors de càrrega corresponents a l’entrada màxima d’energia especificada en una hora: 70kV – 8mA – 3,2 s
  • X-MIND UNITY – RX Intraoral – Acteon

   4,059.30 Impostos no inclosos

   X-MIND UNITY, quan la qualitat es converteix en bellesa   Descobreixi el X-MIND Unity™, successor del X-MIND DC™, la famosa unitat intraoral “A PROVA DE BALES”. Amb el seu elegant estil, juntament amb la tecnologia patentada ACE, […]

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  No hi ha productes a la cistella.

  Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
  Privacidad